Din mintea mea creaţă

  • Powered by BannerFans.com

  • zelist

D’ale traficului

Posted by Alexandra Ene pe iunie 30, 2011

Am plecat oarecum in tromba azi de la serviciu. In ciuda faptului ca scapasem mai devreme si deci nu ma grabeam nicaieri, desi ar fi trebuit sa fiu relaxata si sa ma doara la bascheti de orice aglomeratie, eu am accelerat cu simt de raspundere si am pornit pe drumul cel mai ocolitor de aglomeratie, anume pe stradute.

Bafta mea s-a terminat acolo unde, pe o straduta ingusta dar in mod injust cu dublu sens, un Logan MCV parcat in spic in ciuda restului masinilor parcate paralel, isi scotea fundul cel lung mult catre axul drumului. Sigur, nu e chiar mare scofala, doar nu conduc in Bucuresti de ieri. Am facut o masuratoare rapida in minte si am conchis ca am loc sa trec, chiar daca mai la limita. Cum ma apropiam eu, precauta insa decisa, vad cum Loganul in ciuda oricarei logici incepe sa iasa in strada. Locul era ingust, cu certitudine nu am fi putut trece unul pe langa celalalt, insa doamna care manuia volanul adversar tinea sa-si masoare puterile. Imi face semn sa dau cu spatele ignorand coloana de masini care se formase in spatele meu, iar eu ii fac semn sa se bage la loc de unde a iesit  (in mai mult decat un singur sens, fie vorba intre noi). Incerc sa-i explic prin semne ca n-am unde sa ma duc dar ea o tine pe-a ei. Intr-un final claxoanele si injuraturile din coloana isi fac efectul si doamna Logan baga in marsarier si merge asa prudenta pana ce reuseste sa iasa intr-o straduta laterala, pe sens interzis. Mai departe nu stiu ce s-a intamplat, caci  odata ce am reusit sa depasesc masina problemă si am vazut din nou drum liber in fata mea, n-am vrut decat sa ies cat mai repede de acolo si sa imi reiau graba cu care plecasem.

Dar cred ca azi am avut o demonstratie live a motivului pentru care uneori circulatia se blocheaza fara sens.

4 răspunsuri to “D’ale traficului”

  1. Victor B said

    Inca un motiv pentru care nu-mi place Bucurestiul: traficul. Cred ca e mai lejer sa o iei pe jos, decat cu masina.

  2. Mai putina nesimtire in traficul romanesc ar face viata mai placuta. Dar in cazul asta Bucurestenii n-ar mai avea parte de sex, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: